LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!

Verzending & retourneren

Alle bestellingen worden discreet en goed verpakt naar je toegezonden voorzien van een Track&Trace-code. Je ontvangt via onze verzender een code, waarmee je je zending online kunt volgen.

Bestellingen boven de € 100,-- worden binnen Nederland gratis verzonden. Dus de verzendkosten van € 6,95 worden dan niet in rekening gebracht. Mocht bij het gedeeltelijk retourneren van artikelen het totale bedrag van de bestelde producten onder de € 100,-- euro komen, dan wordt het verschuldigde bedrag minus de € 6,95 euro verzendkosten retour gestort.

Ophalen bestelling

U kunt uw bestelling ook komen ophalen in onze winkel in Beneden-Leeuwen, maakt u hiervoor een (telefonische) afspraak. Kies hiervoor dan bij uw bestelling voor: 'Ophalen in Maarssen', er worden in dat geval geen verzendkosten berekend. Onze adresgegevens zijn: Moonheels, Zandstraat 89 in Beneden-Leeuwen.

Vertraging, vermissing of beschadiging n.a.v. verzending.

Normaliter verlopen zendingen probleemloos en is er geen enkele reden tot ontevredenheid over de gestelde diensten. Maar let op: over verzending in het algemeen bestaat vaak onduidelijkheid of misverstand in geval van vertragingen, vermissingen of beschadigingen. Om u hierin een duidelijk beeld te geven, lichten wij de verantwoordelijkheid voor verzendingen hieronder nog eens extra toe.

Op het moment van overhandiging door Moonheels van de door u aangekochte producten aan de verzender, valt e.e.a. onder diens verantwoordelijkheid. Uiteraard ontvangt u (daar waar van toepassing) aansluitend een mailbericht waarop een track- en trace nummer vermeldt staat, zodat u zelf de voortgang en het verloop van de verzending kunt volgen. In de regel vinden post/pakketleveringen tussen de 24-48 uur plaats. Deze verzendtijd is echter niet bindend; de verzender kan met vormen van overmacht te maken krijgen, waardoor de verzendtijd afwijkt/meer tijd in beslag neemt. Voor zover mogelijk lichten zij ons en wij u hierover weer in per mail.

Retourneren

Indien u het product wilt retourneren, verzoeken wij u het retourformulier, dat standaard en tezamen met uw factuur, volledig ingevuld en met het product in originele en ongeschonden staat/verpakking, binnen 14 dagen na de datum van ontvangst te retourneren aan ons adres wat op de website staat vermeld. Let op: giftboxen en schoendozen zijn géén verzenddozen en kunnen gedurende de verzending beschadigen, waardoor de geretourneerde producten niet meer verkoopbaar zijn door Moonheels. Gebruikt u daarom altijd een geschikte omdoos óf de doos waarin u uw producten van Moonheels heeft ontvangen. Deze retourtermijn is wettelijk bepaald volgens de nieuwe Europese wet "Koop op afstand" (Europese richtlijn 97/7/EG, 1-02-2011) en geldt voor alle internetwinkels binnen de EU.

Het retourformulier (en uw factuur) moet hierbij ook volledig ingevuld met datum van start retourzending ingesloten zijn. 

Let op: uit oogpunt van hygiëne, zijn de volgende producten uitgesloten voor retourzendingen, indien de verpakking open is geweest of indien aanwezig, het zegel verbroken: panty's, kousen,  overknee-tights, bodystockings, tepelplakkers, underwear, gezicht- en Covid-19 maskers, erotistische producten zoals seks speeltjes, glij- en massagemiddelen, en producten waarbij dit in het specifiek bij de omschrijving én op de (gesealde) verpakking vermeld staat. Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of buiten onze schuld zijn beschadigd.

U kunt in onze webshop, d.m.v. inloggen op uw account, een retour aankondigen, hiermee kunt u tevens de status van uw retour en/of credit volgen.

Bestellingen boven de € 100,-- worden gratis verzonden binnen Nederland, indien u een deel van uw bestelling retourneert en daarmee uiteindelijk weer ónder het aankoopbedrag van € 100,-- uitkomt, worden de verzendkosten verrekend op het creditbedrag. (dus bedrag geretourneerde producten -/- € 6,75 verzendkosten voor NL, overige landen volgens tariefbepaling DHL).

Extra toelichting retour informatie voor u en uw duidelijkheid

Het is belangrijk dat u de kleding ongewassen in de originele onbeschadigde om-verpakking aan ons retourneert. Als er door ons gebruik gemaakt is van een verzenddoos, dient u i.g.v. retourneren, deze doos (of een andere gelijkwaardige) weer retour aan ons te sturen. Het heeft n.l. een reden waarom wij uw bestelling in een doos hebben verstuurd; dit voorkomt beschadigingen gedurende de verzending en zorgt ervoor dat u uw bestelde producten netjes in ontvangst heeft kunnen nemen. Gebruikt u dan ook geen envelop, verzendzak o.i.d. (om uw retourkosten laag te houden) het kán n.l. veel sneller gebeuren dat de producten hierin beschadigd bij Moonheels aankomen, waardoor wij niet tot creditering (van het volledige) aankoop bedrag genoodzaakt zijn. Retourzending vallen onder uw verantwoordelijkheid; minimaliseer dus de kans op beschadigingen, zoals wij dit ook aan u gedaan hebben.  

Samenvattend: Wij kunnen geen gedragen of anderszins beschadigde, zwaar gekreukte of gewassen kleding terugnemen. (Het product mag uiteraard normaal wél gepast worden). Mits er sprake is van een fabricagefout. Zorg ervoor dat je de kleding schoon, onbezweet en niet ruikend naar parfum, rook, deodorant o.i.d. is. Wij weigeren de retourbehandeling of behouden ons het recht o.b.v. in geval van bovenstaande een waardevermindering/volledige onthouding van de credit aan te houden; e.e.a. afhankelijk van de mate van (mogelijke) beschadiging. Ook mogen de kledingstukken/producten nooit gewassen worden voordat u deze aan ons retour stuurt. Als een kledingstuk u niet goed past of u de uitvoering niet volgens uw wens vindt, hóeft u de kleding n.l. nooit te wassen en kunt u deze direct retour sturen aan ons. 

Creditering

Uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat wij het geretourneerde product retour hebben ontvangen, betalen wij het aankoopbedrag (met inachtneming van bovenstaand minimaal aankoopbedrag) aan u terug.

Herroepingsrecht van 14 dagen/Afkoelingsperiode (zichttermijn)

Nadat de koper, of een ontvangende partij volgens het afleveradres (bijv. een ophaalpunt), het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de koper de bevoegdheid om binnen veertien (14) kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met verkoper te ontbinden. De koper hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Indien de koper de overeenkomst ingevolge artikel 11.1 van deze voorwaarden wenst te ontbinden, dient de koper dit schriftelijk (via e-mail, brief of telefax) aan verkoper te melden. De koper dient het product, bij meerdere van hetzelfde product uitsluitend het geheel van, na overleg met verkoper ongebruikt en in de originele, ongeopende verpakking te sturen naar het door verkoper vastgestelde retouradres: Moonheels, Zandstraat 89, 6658 CP in Beneden-Leeuwen, Nederland. De koper dient in dit geval zelf de kosten van, en het risico voor, het verzenden te dragen.

Voor bepaalde goederen en diensten geldt de afkoelingsperiode niet. Hieronder vallen producten die volgens specificaties van de koper zijn vervaardigd, zoals maatwerk of met een duidelijk persoonlijk karakter, alsmede op speciaal verzoek bestelde producten buiten het assortiment. Ook uitgesloten zijn producten die door hun aard en/of hygiënische redenen niet kunnen worden teruggezonden. Hieronder vallen onder andere speciaal verzegelde producten of specifieke lingerie.

Indien de koper reeds enige betalingen heeft verricht op het moment dat de koper de overeenkomst met verkoper ingevolge artikel 11b.1 en 11b.2 van deze Koopvoorwaarden heeft herroepen, zal verkoper deze betalingen, exclusief de betaalde kosten van toezending, binnen veertien (14) kalenderdagen nadat verkoper het door de koper geretourneerde product heeft ontvangen, aan de koper terugbetalen.

Verkoper behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door de schuld van de koper (anders dan die van verkoper of de leverancier van het product) is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van verkoper schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de koper te wijten is of anderszins voor risico van de koper komt, zal verkoper de koper hiervan schriftelijk (via e-mail, brief of telefax) in kennis stellen. Verkoper heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de koper terug te betalen bedrag in te houden.

Dit HERROEPINGSRECHT staat ook vermeld op onze ALGEMENE VOORWAARDEN, welke vermeld staan achter op het retourformulier wat u altijd bij uw bestelling ontvangt. Heeft u nog vragen over het HERROEPINGSRECHT of wenst u graag een extra exemplaar van onze leveringsvoorwaarden, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan een extra exemplaar mailen of bij uw bestelling voegen.

Garantie

Een beroep op garantie wordt slechts in behandeling genomen indien u dit beroep bij Moonheels indient binnen acht (8) dagen, nadat u de geleverde producten heeft ontvangen. Er wordt alleen garantie verleend op fabrieks- en/of grossiersgarantie, tenzij anders overeengekomen. De eventuele garantie vervalt zodra er sprake is van gedragen en/of gebruikssporen vertonende producten. Bij ontvangst van de gekochte producten dient u het direct te controleren op pasvorm en beschadiging.

Download hier je retourformulier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!