LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!

LAARZEN

Sexy hoge leren laarzen met spannende rijgveter sluiting

Stijlvol en "slank" model overknee boots vervaardigd van moo..
€124,95

Classy zwart stretch leatherlook plateau overknee laarzen

Classy en "slank" model stretchend zwart leatherlook overkne..
€119,95

Elegante zwart lak underknee laarzen

Stijlvol en "slank" model hoogglans lak underknee boots met ..
€119,95

Hoge Laarzen & Work B.I.T.C.H

We gaan er vanuit dat je niet direct zo beweeglijk of dansbaar bent of wilt zijn, als de danseressen in deze clip van Britney Spears, maar het geeft je wel direct een duidelijk beeld van hoe goed jezelf kunt voortbewegen op de juiste hoge laarzen... 

                              

Van Latex tot Leatherlook...

Laarzen zijn er in alle soorten en maten. Van underknees (onder-de-knie) tot crotch overknees (tot-aan-de lies). Met of zonder plateau zool, met of zonder stiletto-hak, van leer, latex, vinyl, stof, pvc. Over het algemeen in de maten 36 t/m 41, maar minimaatjes 33-34 en maatjes + tot aan 47 zijn met wat zoekwerk ook verkrijgbaar.  

Laarzen met plateau-zool

Doordat we veel klanten bedienen die zeer actief zijn op/met (overknee) laarzen, denk hierbij aan danseressen of mensen die veel op boots lopen, hebben we bij Moonheels de nadruk gelegd op laarzen met plateau zolen. Dit, omdat laarzen met plateau zolen je voeten aan de zool beter beschermen tegen de wisselende ondergrond waarop je loopt en je daardoor dus ook een constante druk op je zolen voelt; bijvoorbeeld als je over kleine steentjes/grind loopt. Hierdoor worden je voeten dus ook veel minder snel pijnlijk en gevoelig. De plateaus worden geleverd in 2 uitvoeringen: een buitenplateau (zichtbaar) of een binnenplateau (niet zichtbaar) 

Laarzen in de webshop Moonheels kopen moeilijk?

Het valt wel mee om laarzen via internet te kopen. Zéker als je rekening houdt met de volgende punten:

  • Koop ze altijd 1 maat groter.

Je voeten zetten na een tijdje lopen/dansen uit en dan is dat extra maatje een verademing. Draag in 1e instantie een extra dik sokje of inlegzooltje, wat je na ong. een half uur verwijderd. Je moet óók na een half uurtje, gewoon kunnen blijven "piano spelen" met je tenen...ánders heb je té kleine boots gekocht en gaan je voeten/tenen zéker onhoudbaar veel pijn doen.

  • De totale hoogte van een hak bij een plateau laars...is niet zo hoog.

Denk erom, je staat op een plateau, dus je staat ook gewoon hoger. Haal de plateau hoogte van de hak hoogte af en je zult merken dat de meeste boots van Moonheels een lagere hak hebben dan de gemiddelde pumps. Dáárom ook zie je bij de hak hoogte van Moonheels 3 getallen staan; bijv. 14 cm totale hoogte = 5 cm plateau + 9 cm hak.

  • Zet ze wat strakker rond de enkels.

Dit geld voor boots welke een rijgvetersluiting hebben en voorkomt "zwikken".

  • Bovenin iets wijder houden.

De meeste boots hebben wel extra tussen stukken, maar dan nog: hou de boots op je bovenbeen wat losser, zodat je ook gewoon goed kunt hurken..én weer probleemloos kunt opstaan. Als boots té strak rond het bovenbeen zitten, kán je knie bij hurken öp slot slaan", waardoor je niet meer terug kunt opstaan. (en iemand anders je dus moet helpen overeind te komen; heel vervelend als je bijvoorbeeld alleen bent en je even iets uit je handtas, welke op de vloer staat, wilt pakken) 

  • Loopt de laarzen even uit.

De meeste laarzen komen direct van de fabriek af en zijn nog volledig stug en strak. De laars moet de tijd krijgen zich even naar je voeten te zetten, m.a.w. de vorm van je voeten aan te nemen 

  • Mooie laarzen = mooie benen.

Onderhoudt je boots goed en maak lakboots regelmatig schoon met een vochtig doekje en poets leatherlook boots eens wat vaker op. Je zult merken dat je er véél meer plezier van hebt en ze ook veel langer mooi blijven.

Waar we je graag assisteren om je de juiste boots te laten passen en we je de onderlinge verschillen goed kunnen uitleggen. Vanaf onze oprichting in januari 2010 Moonheels (Moon + heels) begonnen met de import, export en verkoop van exclusieve high heels & boots. Dus je mag met een gerust hart van ons aannemen, dat we er na jaren ieder dag actief mee te zijn, wel wat vanaf weten...

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!
LET OP: PER 1 MAART NIEUW ADRES !!!