Wil je onze kleding eerst even zien en passen?
Bezoek onze showroom in Maarssen bij Utrecht
Ruime keuze voor jou, je partner en je vrienden
Op 5 minuten vanaf de A2, parkeren voor de deur

B.I.T.C.H KLEDING

WOMEN

WOMEN

MEN

MEN

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

                                              

 

Moonheels is "preferred dresscode supplier"  voor B.I.T.C.H 

Zie website van B.I.T.C.H én zie ook op de party-flyers van B.I.T.C.H

Moonheels is niet alleen al jaren een van de vaste verkoopadressen voor de V.I.P & regular tickets van de B.I.T.C.H - party, maar is door de organisatie Crazyland BV ook aangewezen als preferred dresscode supplier voor de juiste club- en partywear voor deze fetishparty. Onderling wordt er regelmatig informatie uitgewisseld tussen Moonheels en Crazyland BV (de party-organisatie van B.I.T.C.H). De hoofd doorbitch van deze party komt ook regelmatig op bezoek in de showroom van Moonheels in Maarssen om hier de laatste kinky/fetish (mode)trends in dresscode geschikte club- en partywear te bekijken en te bespreken. 

Maar natuurlijk zijn we er juist ook voor jou als klant en om jou een goed en eerlijk advies te geven over de geschikte dresscode voor B.I.T.C.H-party. Over materialen die juist wél of juist niet worden toegestaan en ook wat de voorwaarden zijn m.b.t. het combineren van materialen.

Daarom ook hebben we in het speciaal déze rubrieken voor je opgesteld, zodat je alle mogelijkheden in één overzicht bij elkaar hebt staan. Voor dames als heren. En twijfel je dan nog? Informeer gerust naar de mogelijkheden binnen Moonheels 

Heb je iets leuks gezien en wil je dit eerst eens even bekijken, voelen en passen, maak dan gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Maarssen via [email protected] of telefonisch op 0346-568863. 

     

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Wil je onze kleding eerst even zien en passen?
Bezoek onze showroom in Maarssen bij Utrecht
Ruime keuze voor jou, je partner en je vrienden
Op 5 minuten vanaf de A2, parkeren voor de deur